Thursday, October 21, 2010

Ehem.

"I wish I could just insert any book in my head so I dont need to memorize is anymore"
Hah , kalau lah aku boleh . memang tak cuak langsung aku nak jawab final exam ni. tension kot , aku tak study lagi . bila nak tengok buku, mcm blank taktau nak study yang mana satu . Huh , payah sgguh macam ni. tengok buku sat dah menguap dua tiga kali . dah la baca berapa kali payah nak faham :\ orang lain study semua okay ja aku tengok .

Exam kali ni buat pagi. horaaay horayyy tak syok langsung pun. aku lebih suka petang . pagi ada tme nak study lagi , kan? hmm oh btw, sekarang ni aku duk buat Project 77 dengan Aidil. Ramai orang duk tanya Project 77 tu apa , haha aku tak larat nak jawab laaa . Project 1day 1photo. Tapi project ni paksa aku online2 tiap2 hari supaya aku boleh upload gambar tiap-tiap hari. but .. but aku suka project ni , tp gambar aku semua nampak biasa dan buruk , taktau laa nak buat macam mana bagi lawa . nak edit pun comp lembab sangat. Huhh , okaylah okaylah , aku nak p onlinee fb sat .
buhbyee

1 comment:

  1. Allah heaven's is just for who really work hard!

    ReplyDelete